Ručně sbíraná Auricularia (jidášovo ucho, Auricularia polytricha) je vhodná pro gastronomické využití. Obsahuje bioaktivní látky v přirozeném poměru zdrojové houby.
Auricularia (jidášovo ucho, Auricularia polytricha) je ceněna pro obsah širokého spektra bioaktivních látek. Je také významnou součástí asijské kuchyně díky své chuti, vzhledu a konzistenci.
V Auricularii můžeme najít velké množství minerálních látek, vitamínů, polysacharidů - beta glukanů i vlákniny. Je též zdrojem esenciálních aminokyselin, nenasycených mastných kyselin či antioxidačního melaninu a mnoha dalších látek. Podle čínské medicíny rozbíjí Xue Yu (krevní stáze), proto je vhodná během dlouhé jízdy autem nebo letů letadlem.
Naši Auricularii pěstujeme na substrátu, který tvoří směs pilin, organické pšeničné otruby, třtinový cukr a přírodní sádrovec.
Auricularia je velmi chutná a používá se do salátů, polévek, rizota, je vynikající jako příloha k masu.
Více o Auricularii se dozvíte zde.
Hmotnost balení: 100g
Neobsahuje kofein, lepek, konzervační látky, barviva ani cukr.
Bioaktivní složky:
Základní příprava:
Požadované množství zalijte horkou vodou a nechte je 30 minut nabobtnat.
Doporučená doba vaření je 10–15 min.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Vložte svůj e-mail a my vám budeme zasílat informace o nových produktech na našem e-shopu.
Nastavení