O Tremelle
Tremella (rosolovka řasotvará nebo stříbrná, Tremella fuciformis) je nenahraditelnou součástí čínské kuchyně a tradiční čínské medicíny.
Tremella má hluboké kořeny v čínské gastronomii, kde je ceněna pro svou jedinečnou texturu a zdravotní benefity. Její využití v tradiční čínské medicíně sahá stovky let zpět, kdy byla používána k podpoře zdraví a vitality.
Tato houba, ceněná pro své zdravotní přínosy, se používá v různých formách, včetně houbového prášku a nyní i kombinovaného BIO extraktu, který nabízí MycoMedica.
Tremella obsahuje řadu prospěšných složek, včetně různých druhů polysacharidů. Dále je bohatá na vlákninu, selen, aminokyseliny a vitamíny skupiny B a D. Tyto látky přispívají k jejímu širokospektrálnímu zdravotnímu působení.
Tremella je známá svými hydratačními a anti-aging vlastnostmi. Polysacharidy obsažené v této houbě podporují imunitní systém, zatímco její antioxidační látky chrání tělo před volnými radikály.
Tremella se svými bohatými nutričními vlastnostmi a zdravotními benefity, představuje nejen kulinářský poklad, ale také významný přírodní lék.
Více o Tremelle se dozvíte zde.